Carwash Meijel

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Carwash Meijel is de beste en snelste manier om uw auto weer stralend schoon te krijgen!

Uniek is dat wij elke auto met de hand voorwassen zonder dat u hier extra voor hoeft te betalen!

Wij begrijpen dat uw auto een kostbaar bezit is. Daarom gebruiken wij in onze hypermoderne wasstraat alleen het allerbeste voor uw auto: textielborstels voor een streeploos & krasvrij eindresultaat, een wateronthardingsysteem voor een vlekvrije droging en producten voor de beste bescherming van de lak van uw auto met het hoogste glansresultaat. Verder gebruiken wij milieuvriendelijke reinigingsproducten en een waterrecycling die zowel milieuvriendelijk is, als waterbesparend.

Carwash Meijel
Donk 43
5768 XM Meijel

Onze carwash is geopend op:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag van 9.30 uur tot 16.30 uur
Zondag en feestdagen gesloten[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1396″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1390″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1392″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1393″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1391″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]