Onderhoud

Motorolie Service

MINI Condition Based Service (CBS) informeert u in een vroeg stadium wanneer het tijd is voor onderhoud. Uw MINI-specialist levert uw MINI nieuwe, hoogwaardige MOTUL-motorolie, vervangt het oliefilter en vernieuwt eventueel ook het luchtfilter en het microfilter, dat zorgt voor schone lucht in het interieur. De afvalolie wordt op milieuvriendelijke wijze verwijderd.

 

Elektronische Systemen

Circuits, processoren, geheugen, sensoren – geavanceerde componenten, maken uw MINI veilig, comfortabel en met een laag verbruik. Deze complexe techniek moet alleen worden onderhouden door deskundigen die over de nodige knowhow en de juiste diagnose- en onderhoudssystemen beschikken. Wilt u alleen het beste voor uw Mini? Neem dan contact op met uw MINI-specialist Schols auto’s voor een afspraak.

 

Software Update

Voor optimale prestaties van de elektronica aan boord heeft uw MINI-specialist altijd de nieuwste softwareversies en updates beschikbaar. Zorgeloos rijplezier in de MINI wordt hierdoor gegarandeerd. Terwijl het evolueert, beweegt uw MINI eenvoudig met u mee. Uw MINI-specialist zorgt ervoor dat uw MINI altijd state-of-the-art is.Tevens hebben wij de mogelijkheid opties aan uw auto toe te voegen ‘RetroFit’. Zoals het bedienen van de elektrische ruiten met  de afstandsbediening, het openen en sluiten van de cabriokap, cruise control inbouwen enz.